schilder schildersbedrijf VDZ Bolsward Friesland
Schilder & Onderhoudsbedrijf VDZ - Dr Joost halbertsmastraat 27 - Bolsward - Tel.: 06-10690666 - E-mail: info@schildersbedrijf-vdz.nl

VDZ levert alle soorten airless spuitwerk.

Wist u dat VDZ gespecialiceerd is in vele soorten spuitwerk.
Wij zijn V.O.M gecertificeerd en geslaagd met de hoogst haalbare score voor spuitwerkzaamheden.

heeft u spuitwerk wat u wilt laten uitvoeren? Schildersbedrijf VDZ is niet alleen zeer ervaren in schilderwerk. maar is ook de specialist in airless spuitwerk. informeer naar de vele mogelijkheden en schakel VDZ in voor bijvoorbeeld latex spuitwerk aan u woning,met gegarandeerd een strak eindresultaat.

Latex spuiten Friesland

Damwandprofiel & gevelbeplating opnieuw laten spuiten.

ook kan VDZ van uw bedrijfspand of loods het damwandprofiel opnieuw airless spuiten waardoor het er weer als nieuw uitziet. De Gevel platen laten spuiten is uiteraard ook stukken goedkoper dan nieuwe gevel beplating laten aanbrengen. VDZ levert dan ook een uitstekende jaren lange garantie op het spuitwerk van gevelbeplating.

ik zorg er graag voor dat uw bedrijfspand zijn uitstraling behoudt' Metalen Gevelbeplating raakt verweerd na verloop van tijd. VDZ informeerd u graag over een duurzame oplossing.

De industriële uitstraling in combinatie met de relatief gunstige prijs en lange levensduur, maakt metalen gevelbeplating een logische keuze voor bedrijfspanden. Maar vroeg of laat begint de deklaag te verweren, met als gevolg glans- en kleurverlies, corrosie op de knipkanten en beschadigingen en onthechting van de beschermlaag. De eigenaar staat dan voor de keuze: het verval accepteren, de beplating vervangen óf een nieuwe deklaag aanbrengen. Die laatste optie is volgens ons een voordelig, duurzaam én kleurrijk alternatief. 

Efficiency

Om te kunnen concurreren met de lange levensduur en lage afschrijvingskosten van nieuwe beplating, zijn de onderhoudsproducten van Wijzonol speciaal geselecteerd op efficiency: minimale arbeidsgangen en kosten, maximale duurzaamheid. Het zijn kant-en-klare 1-component producten, die eenvoudig aan te brengen zijn met de spuit en roller. En niet onbelangrijk: in iedere gewenste kleur. 

De producten

Het assortiment bestaat uit Wijzonol Uni Primer, een universele primer op basis van epoxyester, die garant staat voor een perfecte hechting en behandelde metalen delen beschermt tegen corrosie.

Als afwerking voor Plastisol beplating is er Wijzoplex Elastdecor, een elastische, zijdeglanzende (structuur-)coating. Goed hechtend, óók op verweerde oppervlakken, prima standvermogen en dito hechting. Bovendien heeft deze verf een uitstekende buitenduurzaamheid en kent het een geringe vuilaanhechting. Als strakke, gladde afwerking van gecoilcoate beplating is er Wijzonol Industrielak in Hoogglans en Zijdeglans. Deze lak heeft een actief corrosiewerende werking, is zeer goed buitenduurzaam en kras- en slijtvast. 

damwandprofiel spuiten
damwandprofiel spuiten damwandprofiel spuiten

 

Ook heeft VDZ veel ervaring met verschillende hoogwerkers,
Schilder en spuitwerk op moeilijk bereikbare plaatsen zijn hierdoor geen probleem. Tevens is ons bedrijf V.C.A. gecertificeerd.

voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u mij mailen of bellen.