banner schildersbedrijf VDZ Bolsward
Schilder & Onderhoudsbedrijf VDZ - Dr Joost halbertsmastraat 27 - Bolsward - Tel.: 06-10690666 - E-mail: info@schildersbedrijf-vdz.nl

Nieuwbouw schilderwerk

Door uitsluitend te schilderen met de beste verf soorten en afwerking materialen behalen wij een uitstekend en duurzaam eindresultaat. Hierdoor bent u voor nu en in de toekomst verzekerd van een uitstekend stukje vakwerk met optimale bescherming. vaak levert een timmerfabriek kozijnen waar alleen een laag grondverf op zit om tijdelijk op de bouwplaats te kunnen staan. en wat dus onvoldoende laagdikte heeft om uw kozijnen langdurig en optimaal te kunnen beschermen.

Nieuwbouw schilderwerk met een optimale bescherming.

wij adviseren dan ook om zo spoedig mogelijk u nieuwe kozijnen te laten schilderen dit scheelt flink in de onderhoudskosten een aangetast kozijn kost veel tijd om deze weer te herstellen. en als u het schilderwerk in goede staat houd door op tijd onderhoud te plegen dan is het voor een schilder een makkelijke klus die snel klaar is. in de voorbewerking zit het meeste tijd van een schilderklus, en deze tijd kan flink ingekort worden door goed en tijdig onderhoud, wat weer stukken voordeliger uitpakt in de offerte prijs.

schildersbedrijf VDZ uit Bolsward ,de betere schilder uit Sudwest fryslan

Nieuwbouw schilderwerk is uiteraard niet alleen voor kozijnen bedoeld, ook wanden en plafonds in een nieuwbouw woning kunnen we voor u behandelen met glasvezel behang en of latex muurverf in een door u gewenste kleur.


Schildersbedrijf & Onderhoudsbedrijf VDZ uit Bolsward is u graag van dienst ,mail of bel als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen of als u een vraag heeft aan ons.

wijzonol-sigma-sikkens schilder Friesland