schilder schildersbedrijf VDZ Bolsward Friesland
Schilder & Onderhoudsbedrijf VDZ - Dr Joost halbertsmastraat 27 - Bolsward - Tel.: 06-10690666 - E-mail: info@schildersbedrijf-vdz.nl

Binnen schilderwerk

Schildersbedrijf VDZ zorgt er ook binnen voor dat een pand er netjes uitziet als het aankomt op schilderwerk.
Op het gebied van onderhoud, maar ook voor het verfraaien van het interieur bieden wij uitkomst.

Een interieur is belangrijk, omdat het vaak om een ruimte gaat waar je veel tijd doorbrengt.
Of het nu gaat om een woon- of slaapkamer, een kantoor, een vergaderruimte of een ontvangsthal.

Het interieur zegt iets over de sfeer en dat draagt bij aan het gevoel dat je door de ruimte krijgt. Als het om schilderwerk gaat, zullen wij daarom nauwkeurig te werk gaan om het gewenste resultaat te behalen. Zo houden we natuurlijk rekening met het afdekken en het netjes achterlaten van de geschilderde ruimte's, Maar we letten ook op de kleuren en het materiaal.

schildersbedrijf VDZ uit Bolsward ,de betere schilder uit Sudwest fryslan

Binnen schilderwerk vanwege onderhoud

Ook binnen is het nodig om regelmatig het schilderwerk te onderhouden en te voorzien van een nieuw, vers laagje verf.
Dit kan zijn omdat het oude laagje is verkleurd of is gaan bladderen, maar het kan ook nodig zijn omdat de andere helft van van het oppervlak zich wel aan de buitenkant bevindt. Denk bijvoorbeeld aan een kozijn. De binnenkant staat direct in verbinding met de buitenkant. Wanneer de binnenkant niet goed wordt onderhouden kan condens en leefvocht in het kozijn trekken,en kan dit direct effect hebben op de buitenkant, vocht kan u kozijn aantasten en houtrot veroorzaken, Dat kan weer nadelige gevolgen hebben voor de levensduur van het kozijn.

Bij Schildersbedrijf VDZ maken we gebruik van materialen van hoge kwaliteit die een belangrijke bijdrage leveren aan het perfecte eindresultaat.

Binnen schilderwerk is er uiteraard niet alleen voor kozijnen

denk aan het schilderen/spuiten van bijvoorbeeld u trap, deuren, of uw keukenkastjes,ook de woonkamer muren laten sausen/spuiten is geen probleem voor ons.

voor het vakkundig aanbrengen van glasvezelbehang, klein timmerwerk, of voor het leggen van een mooie laminaat vloer kunt u ons ook inschakelen.

informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Voor vragen of een heldere vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen.
Bel 06-10690666

wijzonol-sigma-sikkens schilder Friesland